2013-08-22 16:27:14• hírek • Szatmár.ro

Politikusokat vehetnek célkeresztbe

A Partiumi Magyar Napok szerves része immáron évek óta a politikusokkal való beszélgetés lehetősége, hiszen ez egy olyan alkalom, amikor kötöttségektől mentesen mondhatja el bárki a panaszait, s már számos esetben születtek is rá megoldások.

Mivel az RMDSZ a Partiumi Magyar Napok társszervezője, ezért különös fontossággal bír számukra, hogy a lehető legtöbb időt töltsék kint a rendezvényeken, a Kossuth-kertben családjaikkal együtt látni is fogják őket. Ám vasárnap, augusztus 25-én csak az önöké a főszerep annál az asztalnál, ahová a politikusok invitálják azokat, akiknek véleményük, mondanivalójuk, -s miért ne lehetne - panaszuk van.

Egy fröccs mellett beszélgethetnek el a fontos dolgokról Pataki Csabával, az RMDSZ megyei elnökével és szenátorával, Kereskényi Gáborral, az RMDSZ Szatmárnémeti szervezetének elnökével, aki egyben Szatmár megye parlamenti képviselője is, Erdei D. István parlamenti képviselővel, valamint Riedl Rudolffal, Szatmár megye tanácsának alelnökével.

Természetesen a beszélgetésen lesznek még rajtuk kívül is megyei és helyi tanácsosok. Egy-egy különlegesebb kérdés esetében lehet, hogy nem születnek majd azonnali megoldások, de a politikusok figyelmét mindenképpen fel lehet majd hívni hiányosságokra vagy megoldandó problémákra a fröccsözés közben. Az eseményre a Nagysátor mellett kerül sor augusztus 25-én 14 és 16 óra között, de ha több a megbeszélni való téma, akkor lehet hosszabbítani.

A PMN támogatói:

Kiemelt támogatók: Szatmárnémeti Városi Tanács, Szatmár Megyei Tanács, Etnikumközi Kapcsolatok Hivatala, Nemzeti Kulturális Alap, Bethlen Gábor Alap, Communitas Alapítvány.

Aranyfokozatú támogatók: Tarr Beton, Babytrend, Barta Ati, Autonet, No Pardon Pub.

Ezüstfokozatú támogatók: Farmacenter, CBA, Nyírbátori Sárkányfürdő, Silcomprest, Fery's Invest, Metamob, Kreativ, Inovativ, Kauftherm, Solarex, Secondtex, 2X2 Club, Panatek, Salvator, Transpink, Mindig Friss, Clinica Korall, A24

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: